A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy évvel a szabadulása után ismét börtönbe került Pénzes Henrietta gyilkosa


Csak egy éve szabadult, de most ismét rácsok mögé került Muki, aki 14 éves korában különös kegyetlenséggel gyilkolta meg Pénzes Henriettát.


K. András, becenevén Muki rendkívül fiatal kora ellenére, az egyik legbrutálisabb gyilkosságot követte el a Magyarországon 2006-ban: kirabolta, megerőszakolta, majd fához kötve felgyújtotta áldozatát, Pénzes Henriettát. A lány eltudott menekülni a helyszínről, de 3 hét múlva belehalt sérüléséibe. 

Mivel a kegyetlen emberölés ideje alatt még nagyon fiatal volt, így a jogszabályok értelmében, a legsúlyosabb büntetés esetén is, csak 15 év börtönbüntetést kapott. Egy éve, 2021-ben, 30 éves korában szabadult a rácsok mögül.

Akkor a következőt nyilatkozta az áldozat nagymamája:

"Jobban teszi, ha nem jön ide! Én vele már nem foglalkozom, elég nekem megbirkózni a fájdalommal, amit okozott! Mindennap megyek a temetőbe, csak ott lelek némi megnyugvást. Az ilyen embert soha nem szabadna kiengedni a börtönből."

A hatóságok a szabadlábra helyezését követően is megfigyelés alatt tartotta a férfit. Az Délmagyar szerint, ez idő alatt Muki ismét bűnt követett el: ezúttal a családját fenyegette meg életveszélyesen. Így most újra a börtön falai közé került a gyilkos, alig egy évet volt szabadlábon.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések