A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy ausztrál újság kényszerítette Rebel Wilsont a coming outra – most bocsánatot kértek


Ezek szerint nem a saját döntése volt. 

Mint arról lapunkban beszámoltunk néhány nappal ezelőtt, Rebel Wilson coming outolt az Instagram-oldalán, méghozzá a Pride-hónapban. Ahogy egy Ramona Agruma nevű nővel közös képe mellé írta:

Azt hittem, egy Disney-herceget keresek, de talán egész idő alatt egy Disney-hercegnőre volt szükségem. 💗🌈💗#loveislove


A poszt utáni napon egy ausztrál újság, a Sydney Morning Herald úgy tálalta a hírt, hogy ők már régóta tudnak a románcról, sőt felkeresték Wilsont, hogy nyilatkozzon nekik erről.

Másfél napot adtak a színésznőnek, hogy reagáljon erre, erősítse meg, mert a cikk mindenképp kimegy.

Wilson elébe ment helyette, és maga posztolta új kapcsolatát az Instagramon. Az ausztrál újságban megjelent cikkben sérelmezték Wilson ügyhöz való hozzáállását.

Ez nem igazán tetszett a közösségi média felhasználóinak, szabályszerűen bojkottálni kezdték az újságot, ami arra késztette Andrew Horneryt, a cikk szerzőjét, hogy válaszoljon ezekre a kritikákat. Mint azt bocsánatkérő írásában taglalta, rosszul kezelte az ügyet, nem állt szándékában megbántani Wilsont, azt pedig nem akarta éreztetni vele, hogy kényszerítené a coming outra. Megjegyzi: nem hibázott, a határidő szabása egy bevett újságírói forma.

Meleg férfiként tisztában vagyok azzal, mit jelent a diszkrimináció, soha nem akarnék fájdalmat okozni másnak.

Hornery megjegyezte, többé nem járnak el hasonlóan, sokkal finomabban fogják kezelni ezeket a típusú ügyeket, írja a BBC.

Wilson egyébként úgy reagált a hírre Twitteren, hogy ez egy nagyon nehéz helyzet volt, és megpróbálta méltósággal kezelni.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések