A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy 13 éves fiú szennyvízaknába dobta kétéves féltestvérét: most kezdődött el a tárgyalás az ügyben – videó


Javítóintézetbe küldené az ügyészség azt a fiút, aki a vád szerint szennyvízaknába dobta kétéves féltestvérét, aki belefulladt a vízbe.


Az eset még 2019-ben történt: a 16 éves fiú a Borsod megyei Taktaharkányban élt testvéreivel, féltestvéreivel és több rokonával. Az ominózus este a család összejövetelt szervezett. Amíg a felnőttek a házban italoztak, eltűnt egy két és fél éves kisfiú.

Az eltűnése miatt rendőrök érkeztek a helyszínre, akik a keresés során felemelték a szennyvízakna fedelét, s az aknában megtalálták a kisfiú holttestét. Az ügyben most kezdődött el a tárgyalás, amelyről az RTL híradó tudósított.

Az ügyész szerint a gyerek magától nem eshetett bele az aknába, majd zárhatta magára a fedelet, így bizonyos, hogy erőszakos bűncselekmény áldozata lett: féltestvére, egy akkor 13 éves fiú lökte őt a mélybe.

„A vád szerint minden felnőtt ittas volt azon a bulin, amelyen a 13 éves fiú szennyvízaknába dobta kétéves féltestvérét” – állítja a fiú ügyvédje.

A család rossz körülmények között élt, előfordult, hogy a gyerekek a kukából ettek. Az ügyészség javítóintézetbe küldené a most 16 éves fiút, mg annak ügyvédje felmentést indítványozott.Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések