A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Duplájára emelkedik a távfűtés díja Bécsben, de majd morálban kifizeti az Unió


A díjemelés több mint 440 ezer háztartást érint.

A távfűtés díja közel duplájára emelkedik Bécsben azt követően, hogy már a fűtőolaj és a gáz ára is jelentősen nőtt – számolt be szerdán az Ö1 tévécsatorna „Journal um Acht” magazinműsora.

A távhő díja a jelentés alapján 92 százalékkal nő. A Wien Energie, az egyedüli fővárosi távhő-szolgáltató megerősítette a hírt. Tájékoztatásuk szerint annak oka a világméretű energiaválság. A díjemelés több mint 440 ezer háztartást érint.

 Ahogy mindenkit úgy az osztrákokat is megszívatták az unió elmebetegei, amikor bevezették az oroszok elleni szankciót, azt remélve, hogy véget ér a háború. Márpedig nem. Az oroszok úgyis addig fognak háborúzni, amíg el nem érik a céljukat. És ahogy az öregek mondanák: szarnak az európai bürokraták faszára. 

Aki pedig a háború árát megissza az európai állampolgár. Mert az USA úgy áthajít minket, mint rossz szomszéd azt a bizonyos dolgot a palánkon.

S majd azt követően majd mivel fog fizetni az Unió? Morállal? 

Hülye gyerekek (ott Brüsszelbe), azért nem adnak se gázt, se olajat. Legfeljebb csak néhány millió alul szocializálódott ukrán menekültet, hogy legyen újratöltés az európai bűnszervezetekbe.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések