Hirdessen itt

Családi ház teraszán csaptak fel a lángok


Ötven darab körbálás szalma égett Nyírtelken, a Tokaji úton vasárnap. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral, kéziszerszámokkal és egy munkagép segítségével oltották el a tüzet.


Családi ház teraszán keletkezett tűz Nyírbélteken, a Sport utcában vasárnap. A tűz továbbterjedt a házzal egybeépített melléképületre is, amely teljes terjedelmében égett. A tűzesethez a nyírbátori és a nyíradonyi hivatásos, valamint a nyírbélteki önkéntes tűzoltók vonultak, öt vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. A beavatkozók a melléképületből egy 11,5 kilogrammos gázpalackot kihoztak, amelyet hőterhelés ért, a visszahűtését követően elengedték belőle a nyomást.

Klímaberendezés kültéri egysége és előtető égett Fehérgyarmaton, a Petőfi utcában tegnap. A város hivatásos tűzoltói a közműveket kizárták, majd gyorssugárral avatkoztak be.

Személygépkocsi motortere kapott lángra Nyíregyházán, az Inczédy soron vasárnap. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói gyorssugárral fékezték meg a lángokat.

A száraz fű égett tíz négyzetméteren Nyíregyházán, a Tokaji úton. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók számolták fel a tűzesetet, gyorssugárral és kéziszerszámokkal.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések