A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Aranyérmes a magyar páros az öttusa világkupán


Aranyérmet nyert a Gulyás Michelle, Szép Balázs páros vegyes váltóban az öttusázók világkupa-sorozatának ankarai döntőjében.

Az öttusa világkupa ankarai döntőjének 11 kettőst felvonultató mezőnyében a magyarok 19 győzelemmel a hetedik helyen fejezték be a körvívást, majd ötödikek lettek a lovaglásban két verőhibával és három másodperces időtúllépéssel. A bónuszvívásban hat pluszpontot szereztek, a 2x100 métert pedig 2:01.49 perc alatt, a negyedik legjobb idővel úszták le, és az ötödik helyen álltak.

A kombinált számban, amelyben a váltótagok 3x600 métert futottak két lövészettel megszakítva, nagyszerű teljesítményt nyújtott a magyar páros: 12:34.30 perccel a legjobb volt ebben a szakaszban, így az előtte induló lengyel, egyiptomi, mexikói és japán kettőst megelőzve elsőként ért célba. Az úszás után éllovas japánok előnye 37 másodperc volt a rajtnál, de ezt is sikerült ledolgozni.

Eredmények, vegyes váltó:

1. Magyarország (Gulyás Michelle, Szép Balázs) 1357 pont

2. Japán (Ucsida Miszaki, Szato Taisu) 1351

3. Lengyelország (Natalia Dominiak, Daniel Lawryniwicz) 1341

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések