A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A rendőrök elől menekülve hajtott szalagkorlátnak egy 21 éves embercsempész Győrszentivánnál


Az autó átszakította a szalagkorlátot, és a feje tetején állt meg egy több méteres mély árokban.


A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai – a Készenléti Rendőrség jelzése alapján – június 20-án, hétfőn 1 óra 45 perc körül az M1-es autópályán akartak ellenőrizni egy lengyel rendszámú kocsit. A sofőr menekülni próbált, a rendőri jelzést követően nem állt meg, majd az M19-es autóútra tért le Győr irányába - írja a police.hu.

A lengyel autó az M19-es autóút 7. kilométerszelvényében, Győrszentiván térségében aztán 2 óra 5 perckor az autóút kihajtójánál kialakított szalagkorlátnak hajtott, és átszakítva azt a feje tetején állt meg egy több méteres mély árokban. A járművet egy 21 éves moldáv férfi vezette, rajta kívül az autó utasterében 9 – magukat afgán állampolgárnak valló – külföldi utazott, akik sem személyazonosságukat, sem pedig magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni.

A baleset miatt a moldáv sofőr és az autó utasterében utazók mindegyike megsérült. A sérülteket a mentők kórházba vitték, ellátásuk folyamatban van.  

A közlekedési baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A külföldieket az orvosi ellátás, és a meghallgatásuk után visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz. Az embercsempész orvosi ellátása és előállítása a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra folyamatban van. A nyomozók embercsempészés bűntettének gyanúja miatt indítanak ellene eljárást.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések