A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A New Yorker újságírója csőbe akarta húzni Kovács Zoltánt


A New Yorker sunyi újságírója azt a pofátlanságot követte el, hogy megjelenés előtt elküldte a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárának a hazudozó cikkét, ami első CPAC Hungaryről szólt volna.

Csak az igazságot teljes mértékben nélkülöző és a tényeket ferdítő ócska irományra Kovács Zoltán nem bólinthatott rá. Hiszen ezzel csak igazolta volna az újságírónak egyáltalán nem nevezhető kretén ferdítéseit.  Hazugságait.

Kovács Zoltán mindezt így kommentálta:

„Ezt imádni fogják!
Andrew Marantz, a The New Yorker újságírója megkeresett, hogy publikálás előtt fussam át a CPAC Hungary-ről szóló, a valósággal hadilábon álló, terjedelmes irományát. Nem untatnék senkit a részletekkel, hiszen a cikk tartalmazza a liberális barátaink által előszeretettel használt összes közhelyet.
Idézném az Andrew Marantznak adott válaszomat: Értékeljük az ön által felajánlott lehetőséget, de nem szeretnénk részt venni a balliberális propaganda önigazolási folyamatában.
A dolog pikantériája, hogy Marantz nekem címzett leveléből kiderült, hogy valójában már kész a mestermű és igazából csak statisztákat keres, hogy a független-objektív újságírás bajnokaként tetszeleghessen. Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet! – juthat eszünkbe az A tanú című film ikonikus jelenete.
Gondolom, senkinek sem kell elmondanom, hogy mennyire lett tényszerű a megjelent gyöngyszem. Pont amennyire vártuk: semennyire.”


Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések