A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„A migránsok a szerb oldalon megszámlálhatatlan mennyiségű lövést adtak le” – katonák beszélnek a határmenti helyzetről Toroczkai legújabb videójában


A déli határ szerb oldalán egyes beszámolók szerint szabályos fegyverraktárakat hoztak létre az egykori illegális bevándorlók.

Újabb videóval jelentkezett a parlamentbe jutott Mi Hazánk elnöke, Toroczkai László. Ásotthalom egykori polgármesterének témája most a magyar-szerb határon kialakult „migránshelyzet” volt, de a 19 perces videó elején a kerepesi tömegverekdésről is beszélt, felszólítva a hazai cigányság képviselőit, hogy intézkedjenek a kerepesi cigánysoron.

A fő témára rátérve Toroczkai két videót, illetve hangfelvételt mutatott be, melyek tanúsága szerint egyáltalán nem békés a helyzet a déli határon. Egy szerb oldalon élő, magyar nemzetiségű civil arról az élményéről számolt be, amikor egyszer a nádasba mentek társaival a bujkáló migránsok után.

„Két táskát kihoztak a kollégák. És amikor megláttuk a Kalasnyikovnak a csövét, akkor mondtuk, hogy jó, oké, húzzunk innen a büdös francba” – meséli a hangfelvételen a férfi. Toroczkai szerint afgán, afrikai és egyéb bűnbandák szabályosan felosztották egymás között a kerítés melletti sávokat, és a szerb oldalon szabályos fegyverraktárakat hoztak létre – a délszláv háborúból megmaradt eszközök beszerzésével.

Egy másik, videóval is illusztrált hangfelvételen pedig egy magyar katona mesél fegyverropogásokról.

„Itt a ... honvéd részéről volt egy figyelmeztető lövés ... között, mivel a migránsok a szerb oldalon, több irányból, megszámlálhatatlan mennyiségű lövéseket adtak le, illetve közvetlenül a kerítés mellett az egyikük felhúzta a gépkarabélyt” – a katona nevét és a pontos helyet kisípolták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések