A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vasvillával és baltával támadt saját rokonaira egy család négy tagja Nyírbátorban

Sógorok, testvérek estek egymásnak Nyírbátorban szombat kora este. Helyi információink szerint egy család négy tagja baltával, villával támadt rá rokonaira. A mentők hét kocsit riasztottak a helyszínre. Öt sérültet szállítottak el, köztük egy sérült súlyos életveszélyes fejsérüléssel került a nyíregyházi kórházba.

Elsődleges adatok alapján a sértett a Cs. család, az elkövető a V. család. Megdöbbentő, hogy a Cs. család egyik férfi tagját szinte napra pontosan három éve verték agyon a szomszéd utcában egy ballagási bulit követően. Bár a támadók nem a korábbi család tagjai, de az elkövetési módszer szinte ugyanaz.

Az, hogy ki miért támadt rá a másikra, a feledés homályába veszett - senki nem tudott értelme magyarázatot adni a család háború kitörése. Azonban az az elsődleges adatok alapján ténynek látszik, hogy a V. család négy tagja felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaságot követhetett el, ami akár emberölés kísérlete, vagy testi sértés minősített esete is lehet.

Az indulatok az utcában késő este sem csillapodtak, a sértett család információkat várt a kórházból, a legsúlyosabb állapotban beszállított férfiról. Őt egyébként úgy tudjuk, hogy fejsérüléssel szállították el a mentők.

Egy tanú a sértett családból elmondta, hogy a V. család egyik tagja vascsővel vágta fejbe a férfit, aki ekkor menekülőre fogta a dolgot, támadói utána eredtek, leteperték és testszerte ütötték.

Ugyanaz a család, más az elkövető

A 2019 júniusában történt eset a bíróság által megállapított történeti tényállás szerint: az elítéltek az esti órákban ásóval, kaszával, vasvillával felfegyverkezve elmentek a sértett nyírbátori lakóházához, hogy korábbi sérelmeik miatt – akár a sértett családjának életét is kioltva – elégtételt vegyenek. A kulcsra zárt bejárati ajtót erőszakkal benyomták, majd a családfőt a náluk lévő eszközökkel bántalmazták. Közben azt kiabálták, hogy „megölünk, összevagdalunk és beteszünk a temetőbe”. Ezután a több sebből vérző sértettet a szobában magára hagyták, majd a másik szobához mentek, az ajtó üvegezett részét betörték és azon keresztül megsebesítették a családfő fiát is, aki belülről támasztotta az ajtót, hogy a vádlottak ne tudjanak bemenni.

A családfő életveszélyes sérüléseket szenvedett, később meghalt.

(videó hamarosan)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések