A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vasúti híd pillérjének ütközött a Viking kirándulóhajó a Dunán: a balesetnek 11 sérültje van


A balesetet a szlovák hivatalos szervek közlése szerint valószínűleg a hajó kapitányának pillanatnyi rosszulléte okozhatta.

A szlovákiai Révkomáromnál a Duna vasúti hidja pillérének ütközött a Viking nevű kirándulóhajó pénteken, a balesetnek 11 sérültje van - közölte a TASR, szlovák közszolgálati hírügynökség. 

A balesetet a szlovák hivatalos szervek közlése szerint valószínűleg a hajó kapitányának pillanatnyi rosszulléte okozhatta. A balesetet szenvedett hajó - amelynek elülső része és radarja súlyosan megsérült - az ütközést követően még eljutott a révkomáromi pontonhoz - tájékoztatott Ivan Rudolf, a szlovák közlekedési minisztérium szóvivője. 

A baleset során sem üzemanyag, sem más káros anyag nem került a folyóba - közölte az eset kapcsán a szlovák közlekedésügyi minisztérium. A balesetnek 11 - többnyire könnyebb felszíni sérüléseket szenvedett - sérültje van, közülük nyolcat mentővel szállítottak a révkomáromi kórházba - erősítette meg a szlovák országos mentőszolgálat szóvivője a szlovák hírügynökségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések