A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Vannak személyek, akikre nem kívánok reagálni” – mondta Vadai Ágnes Márki-Zayról


Úgy tűnik, helyrehozhatatlanul megromlott a viszony az egykori ellenzéki összefogás szereplői között.

Űgy tűnik, még annál is nagyobb a feszültség az egykori ellenzéki összefogás szereplői között, mint az kívülről látszik. Lapunk is beszámolt a Direkt36 nagy háttércikkéről, melyben a baloldal kampányának összeomlását mutatták be. 

Emlékezetes történeteket tudhattunk meg a betűk formájáról és dőlésszögéről, Márki-Zay vezetési stílusáról, és arról is, milyen az, ha Gyurcsány Ferenc kiakad. A cikk kicsengése egyébként az, hogy Márki-Zay Péter teljesen alkalmatlan volt a feladatra, mikromenedzselési szándékaival az őrületbe kergette a kollégáit, miközben a színfalak mögött

nagyon feszült viszonyt ápolt például a Jobbik-elnök Jakab Péterrel is.

„Örülök, hogy csak én hibáztam, mindenki más tökéletes volt” – így reagált egy tegnap hajnali Facebook-posztban az egykori miniszterelnök-jelölt a cikkre, az ATV-ben pedig kedd este arról beszélt, hogy voltak olyan pártok – nevesítve a DK-t említette – akik nem voltak hajlandóak kampányolni.

Erről is kérdezték tegnap Vadai Ágnest az Egyenes Beszéd című műsorban. A DK-s politikus egyébként megjelent a Direkt36 cikkének egyik jelenetében is, amikor egy december 3-i értekezleten például – a cikk szerint – Márki-Zay Péter „darabokra szedte” az előkészített terveket, „miközben olyasmiket mondott, hogy »sötét háttérrel, inverz betűkkel nem lehet választást nyerni«”. Vadai  erre úgy fakadt ki: „nem hiszem el, hogy ilyenekkel foglalkozunk”.

Most csak annyit mondott: „Vannak mondatok és személyek, akikre nem kívánok reagálni”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések