A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Václav Klaus: A barikád ugyanazon oldalán vagyunk Orbán Viktorral


Orbán Viktor miniszterelnök udvariassági látogatás keretében a Karmelita kolostorban fogadta Václav Klaus korábbi cseh köztársasági elnököt.

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője csütörtökön közölte: miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Václav Klaus korábbi cseh köztársasági elnököt, aki részt vesz a budapesti CPAC konferencián.

Václav Klaus, aki nemrég az egyetlen hiteles európai politikusnak nevezte Orbán Viktort, gratulált a magyar kormányfő választási győzelméhez és ötödik kormányalakításához.  A megbeszélésen – melyen részt vett Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is – szó volt az orosz-ukrán háború okozta kihívásokról, a konfliktus súlyos, hosszú távú következményeiről. Megvitatták az európai nemzetállamok, a családok szerepét, az azokat veszélyeztető tényezőket, a gyermekek megvédésének fontosságát az LMBTQ-propagandától, valamint a föderalisztikus európai törekvéseket is.  

A barikád ugyanazon oldalán vagyunk Orbán Viktorral

– szögezte le a volt cseh államfő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések