A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóth Bertalan: Az MSZP vidéki hálózatának megtartása a cél


„Nem volt könnyű helyzet az alakuló ülésen is szembesülni a választási vereség mértékével” – mondta az MSZP leköszönő társelnöke.Hirdetés

Hadházy Ákos független képviselő kollaboránsainak tartja azokat az ellenzéki pártokat, akik végig bent voltak a parlamentben, így az MSZP-t is. Tóth Bertalan ezt megkérdőjelezi és nem is tudja hova tenni. A következő négy év kapcsán ismét elmondta, hogy a parlament adta nyilvánosságot nem lehet figyelmen kívül hagyni. Közben Komjáthi Imre, a párt képviselője már négy javaslatot benyújtott.

Arról is beszélt, hogy 15 képviselő után most 10-zel vannak jelen, ami a párthoz jutó erőforrásokban is megmutatkozik. Azon dolgoznak most, hogy a vidéki hálózatot képesek legyen fenntartani és fejleszteni. Van Szolidaritási Alap is, ahová éves szinten 30-40 millió forint folyik be a fizetésemeléseik befizetése után. Most ezt is hálózatfejlesztésre használják fel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések