A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szánthó: A világ konzervatívjai bátran olvassák a magyar alkotmányt!


Az Alapjogokért Központ igazgatója a CPAC Hungaryn szólalt fel - írja a mandiner.hu. 

A CPAC Hungary első beszédét Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója tartotta. Szánthó kifejezte háláját „amerikai barátainknak” az első európai CPAC megszervezésében. Nem véletlenül választották jelszóul a három szót: „Isten, haza család”. „Ezek vagyunk mi, ez az, amiben hiszünk, és ez az, amire büszkék vagyunk”. A nemzeti és állami szuverenitás megóvása, a család és a keresztény-zsidó gyökerek azok, amiben hiszünk. Ezt, illetve a szólásszabadságot és a természeti törvényt vette most átfogó támadás alá a nyílt társadalom hálózata.Teszik ezt ráadásul akkor, amikor háború dúl a szomszédban és európai egységnek kellene lennie, mutatott rá.

A baloldalnak viszont akár még hálásak is lehetünk, mert annyira erőszakosan akarnak rátelepedni a hétköznapjainkra, hogy ösztönös ellenreakciót váltanak ki a hazájukat szerető emberekből. Ezek azok az emberek, akiket Hillary Clinton és a baloldal volt miniszterelnök-jelöltje is leostobázott. A jobboldalban megvan a politikai képesség, hogy immár tizenkét éve képviselje a fenti értékeket védő magyar modellt, melyből más országok konzervatívjai is tanulhatnak. Olvassák „bátran” a magyar alkotmányt, ott van benne a recept.

A magyar jobboldal felismerte: demokrácia nem csak liberális lehet”.

Sőt, most pont tőlük kell megvédeni a szabadságot – tisztázta Szánthó.

Mi szabadon akarunk büszkék lenni nemzetünkre, szabadon akarjuk védeni határainkat és a szülők szerintünk szabadon kell, hogy neveljék gyermekeiket a szexuális ügyekben. Felszólalunk az eltörléskultúra és a woke ellen. Lázadók vagyunk, mert hiszünk a családban és abban, hogy a becsület alapja a munka. Patrióták vagyunk, akik a dolgokat a nevükön nevezik, és „azt akarjuk, hogy Magyarország megmaradjon magyar országnak”. Mint hangsúlyozta,

a mai világ egyik legsikeresebb politikai közössége a miénk, mely reményt adhat a jobboldalnak világszerte.

A marxista elit azért frusztrált, mert „a magyar jobboldal sikeres”. Külföldi barátaink azért vannak velünk, mert a magyar jobboldal reménységet képvisel Európa közepén. Minden különbözőség ellenére mindenhol ugyanazokkal a kihívásokkal küzdünk, s ezekre adunk választ a CPAC Hungaryn. Megvalósítjuk, amire eddig azt mondták, lehetetlen: a nemzeti erők nemzetközi összefogását – zárta köszöntő beszédét az Alapjogokért Központ igazgatója. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések