A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem csak a Püspökladánynál történt súlyos balesethez vonultak vasárnap a megyei tűzoltók


Debrecenben és Hajdúhadházon is tűzeset miatt volt dolguk. Ügyeleti hírek. 

Vasárnap délelőtt Debrecenben, a Tükrösszív utcában volt tűz. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat – közölte ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Egy személyautó lesodródott az 4-es számú útról vasárnap kora délután. A balesethez a püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. Az autó vezetőjét a mentőszolgálat mentőhelikopterrel szállította kórházba.

Este egy kis területen égett a gaz Hajdúhadházon, a Homok utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Nyolc baleset három nap alatt

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában nyolc személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyből három súlyos, öt pedig könnyű sérüléssel végződött, olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 19 személyt fogott el, közülük négy embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 11 főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 20 személyt állítottak elő, ebből nyolc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 18 esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések