A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Márki-Zay: Komoly figyelmeztetés, hogy a Medián szerint a Mi Hazánk lett a második legtámogatottabb párt


Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, a Medián legfrissebb felmérése szerint a Mi Hazánk a legerősebb ellenzéki párttá erősödött. A hódmezővásárhelyi polgármester szerint „komoly figyelmeztetés mindannyiunk számára, hogy egy a rendszert kiszolgáló, nyíltan rasszista párt ma népszerűbb, mint bármelyik ellenzéki formáció”.


A volt miniszterelnök-jelölt ezért a Mindenki Magyarországa Mozgalommal közösen azért dolgozik majd, hogy egy olyan pártot építhessenek ki, amely „hiteles alternatívát kínál Magyarország számára”.

„Egy olyan pártot, amely továbbra is az Emelkedő Magyarország programját képviseli, kidolgoz egy fékekkel és ellensúlyokkal rendelkező minimalista alkotmányt, szakértői árnyékkormánnyal megoldást kínál hazánk 21. századi kihívásaira, és amely az árokásás helyett a szeretetre kívánja építeni a politikáját” – ígéri.

"A Medián mérése szerint, jelenleg a Mi Hazánk lett a második legtámogatottabb párt. Komoly figyelmeztetés mindannyiunk számára, hogy egy a rendszert kiszolgáló, nyíltan rasszista párt ma népszerűbb, mint bármelyik ellenzéki formáció.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom nem párt és nem is alakul párttá, azonban a közeljövőben a mozgalom számos aktivistájával, szakemberekkel, valamint a fiatalok bevonásával egy olyan pártot szeretnénk építeni, amely hiteles alternatívát kínál Magyarország számára. Egy olyan pártot, amely továbbra is az Emelkedő Magyarország programját képviseli, kidolgoz egy fékekkel és ellensúlyokkal rendelkező minimalista alkotmányt, szakértői árnyékkormánnyal megoldást kínál hazánk 21. századi kihívásaira, és amely az árokásás helyett a szeretetre kívánja építeni a politikáját.

Rövidtávon nem látszik a demokratikus, korrupcióellenes változás lehetősége Magyarországon, de ahogy a lengyel Szolidaritás a 80-as években, mi is megmutathatjuk honfitársainknak, hogy tisztességes, korrupcióellenes, demokratikus és jogállami Magyarországon hogyan lennének magasabbak a bérek, alacsonyabbak az árak, jobb az oktatás és az egészségügy."- írta Márki-Zay a Facebook-oldalán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések