A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Makói DK-s képviselő Márki-Zaynak: A lekezelő stílusa a legnagyobb hibája!


Mucsi Tamás szerint az ellenzéki pártok abban hibáztak, hogy a politika közelébe engedték a hódmezővásárhelyi polgármestert.

Márki-Zay Péter, a baloldal volt miniszterelnök-jelöltje közösségi oldalán reagált a Direkt36 hosszú és részletes tényfeltáró cikkére, amely azt mutatta be, hogyan bukott meg az általa vezetett baloldali összefogás kampánya.

Az írás állítja, hogy Márki-Zay sokszor arrogánsan és agresszíven viselkedett, mindenről maga akart dönteni. A szakértőket nem hallgatta meg, ellenben sok esetben a felesége irányította vagy beleavatkozott a munkájába, és mindezeket a pártok nem nézték jó szemmel.  Kaotikus viszonyok, belső ellentétek feszítették a baloldalt a kampányban – idézte a cikket a Promenád24.

„Bevallom mi is hibáztunk. Akkor, amikor a politika közelébe engedtünk”

A portál is észrevette, hogy Márki-Zay szerdai bejegyzéséhez Mucsi Tamás, a Demokratikus Koalíció makó–hódmezővásárhelyi választókerületi elnöke is hozzászólt.

„Gratulálok, Péter, hogy végre sikerült belátnod, hogy hibáztál (Te is). A cikkben leírt lekezelő stílusod volt talán a legnagyobb hibád, amit végül nem is tagadtál.

De bevallom, mi is hibáztunk. Akkor, amikor a politika közelébe engedtünk. Ebben nekem is van személyes felelősségem.

Szóval nyugodj meg, nem csak Te hibáztál” – írta a makói DK-s képviselő a bejegyzés alatt.

A két politikus között nem először bontakozott ki vita a virtuális térben. Mucsi legutóbb akkor szólt be Márki-Zaynak, mikor az a választás utáni családi kirándulásáról osztott meg egy fényképet a Facebook-oldalán.Akkor azt írta a fényképhez: „Szétverted az ellenzéket – megérdemled a pihenést!”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések