A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Makizaj reagált arra, hogy lenyúlta a pénzeket: félnek tőlem


Márki-Zay szerint mindenki fél az új, „tisztességes” pártjától

A bukott miniszterelnök-jelölt ezzel magyarázza azt, hogy „naponta jelennek meg a lejárató cikkek” új pártjával kapcsolatban.

Közösségi oldalán jelentkezett Márki-Zay Péter, amelyen az új pártját érintő kritikákra reagált. Mint fogalmazott, „naponta jelennek meg a lejárató cikkek – valakik nagyon félnek egy új, tisztességre és becsületre épülő, hiteles alternatívát jelentő párt megjelenésétől”.

Úgy folytatja bejegyzését: „Tegnap ismeretlen pártemberekre hivatkozva az MMM által vezetett összellenzéki kampány adománygyűjtését és az állítólag fennmaradó adományok jogosultságát kérdőjelezték meg olyanok, akik velünk ellentétben eddig sem civil adományokból és egyáltalán nem átláthatóan gazdálkodtak.”

Márki-Zay Péter gondolatmenetét némiképp árnyalja, hogy pártalapítását legközelebbi szövetségesei sem támogatják maradéktalanul – ideértve Lukácsi Katalint, Hadházy Ákost, vagy akár Pálinkás Józsefet – , az MMM/összellenzéki adománygyűjtést pedig legutóbb épp az a Kész Zoltán kérdőjelezte meg, aki elnökségi tag az MMM-ben.

Sorait Márki-Zay Péter azzal az állítással zárja, hogy az MMM a kampány során „mindig a saját nevében és saját felelősségére kért támogatásokat”, és azt ígérte, hogy „azokkal átláthatóan el fog számolni, a maradványt – ha lesz – azonban jogi okból nem adhatja át egyetlen pártnak sem”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések