Hirdessen itt

Lemondott a Hajdúszoboszlói Sportegyesület elnöke: Marosi György Csongor az egyesület elnöki tisztségét Katona Imrének adta át


Egy ötéves ciklus lezárulásával új fejezet kezdődik a HSE történetében.


Egész napos tárgyalássorozatot követően Marosi György Csongor felkérte Katona Imrét, az Aqua-General Kft. tulajdonos-ügyvezetőjét arra, hogy vegye át a Hajdúszoboszlói Sportegyesület elnöki tisztségét. 

Ezzel párhuzamosan a teljes elnökség és felügyelő bizottság új, a gazdasági életből érkező szereplőkkel cserélődik – adta hírül Facebook-oldalán a klub.

Marosi György Csongor javasolja, hogy a május 31-ei taggyűlésen társadalmi elnöknek válasszák meg Katona Imrét, akinek munkáját mindenben segíti.

A leköszönő elnök elmondta még, hogy most számára is egy új fejezet kezdődik: ismeretlen kihívások előtt áll egy új helyen, és ez teljes kapacitást igényel, illetve a megnövekedett munkái miatt már nem tudja tovább vállalni a HSE társadalmi elnöki posztját. Továbbá úgy gondolja, hogy a mostani helyzetben erre a feladatra egy olyan személy alkalmas, aki már bizonyított, és a gazdasági szférából jön, valamint új forrásokat tud hozni a sportklub életébe.

Katona Imre elfogadta a felkérést, Marosi György Csongornak megköszönte a munkáját és további sok sikert kívánt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések