A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jordan Peterson beszólt Twitteren egy plus size modellnek – aztán elszabadult a pokol


A világhírű pszichológus azt mondta a duci modellre, hogy „nem szép”.

Jordan B. Peterson, akinek több mint 2,7 millió követője van a Twitteren, azt írta, hogy a közelmúltban „kísérletként” otthagyta a közösségi oldalt három hétre, és azt tapasztalta, hogy az élete azonnal rosszabbra fordult, amint újra elkezdte használni – idézte a kanadai pszichológust és életvezetési tanácsadót a Newsweek.

Nem világos, hogy az ellentmondásos véleményeiről ismert író milyen sértésekre hivatkozik, de mindez nem sokkal azután történt, hogy a Twitteren kritizálták, amiért a Sports Illustrated borítóján szereplő, fürdőruhás super-size modellről, Yumi Nuról azt írta:

Sajnálom. Nem szép. És ezen semmilyen tekintélyelvű tolerancia sem fog változtatni.


Peterson legutóbb azt írta: megkérte a stábját, hogy változtassák meg a Twitter-jelszavát, „nehogy kísértésbe essen”. Majd azzal folytatta: 

Ha van mondanivalóm, akkor majd írok egy cikket vagy csinálok egy videót.

Ha a kérdés nem elég fontos ahhoz, hogy ezt igazolja, akkor talán az a legjobb, ha elengedjük” – írta. Végül azzal köszönt el egy időre követőitől, hogy cikket tervez írni a Twitter „őrjítőségének” technikai okairól.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések