A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jó hír az Üvegtigris rajongóinak: lehet, hogy jön a negyedik rész


A Rudolf Péter rendezte vígjáték utolsó része tizenkét éve került a mozikba, de még ma is nehéz olyan embert találni, aki ne ismerné a népszerű trilógiát.


Több mint húsz évvel az első rész megjelenése után az Üvegtigris rajongótábora még mindig hatalmas, most pedig felcsillant a remény, hogy visszatérhetnek még a szereplők a képernyőre egy negyedik rész erejéig.

Gáspár Sándor – aki a filmben a piti csencselő, Róka szerepét játszotta – a Life Tv Ébredj velünk című műsorában vendégeskedett, ahol többek között az Üvegtigris forgatása során szerzett élményeiről számolt be a műsorvezetőknek.

Nagyon vártuk, milyen lesz az első hét fogadtatása a bemutató után, és nagyon jó híreket kaptunk. Ettől függetlenül rendkívül meglepő volt, hogy akármerre mentem, döbbenet volt azt tapasztalnom, hogy utánam rohannak”
 
– mesélte a színész.

A lehetséges folytatás is szóba került, Gáspár azonban kerülte az egyenes választ.

Most nagyon titokzatos leszek, hogy felstrófoljam az érdeklődést, beszéltem róla magánemberként valakivel
 
– fogalmazott titokzatosan.

Persze ez még korántsem jelenti, hogy érkezni fog a folytatás, az azonban biztos, hogy a nézőközönség hatalmas örömmel fogadná a vígjáték negyedik részének bejelentését.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések