A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálra éheztették és kínozták 8 éves kislányukat


A szülők folyamatosan szörnyű dolgokat műveltek iker gyerekeikkel, akik közül az egyik meg is halt.

Pénteken a texasi rendőrség letartóztatta a 29 éves Ruben Morenot és párját Soledad Mendozat, mert tavaly decemberben, a nő 8 éves ikrei egyikét holtan találták. A kislány kora ellenére alig érte el a 13 kilogrammot, valamint a boncolás során számos egyéb problémára is fény derült. A gyerek teste tele volt tompa ütésekből származó zúzódásokkal, valamint több bordája is el volt törve, valószínűleg alultápláltság és belső vérzés okozta a halálát.

A bírósági dokumentumok szerint a háztartásban élt másik két gyermek egészséges volt. A meghalt kislány ikertestvére korábban azt mondta a rendőrségnek, hogy anyjuk azzal fenyegette őket, hogy ha rosszul viselkednek szekrénybe zárja őket, de szemeteszsákba is bele akarta csomagolni a gyerekeket. Utóbbi egyszer meg is történt, akkor Mendoza lánya fejére húzta a szemeteszacskót, és azt mondta neki: "Ez azért van, mert csúnya vagy és én nem szeretlek”.

A pár mindkét tagja bírósági ítéletükig börtönben marad, Mendoza óvadékát 3 millió dollárban, átszámítva valamivel több, mint 1 milliárd forintban, míg Monero 2 millió dollár, vagyis 714 millió forint ellenében szabadulhatna – írta meg a CrimeOnline.

Hivatalos információk szerint a túlélő gyerekeket nevelőszülőknél helyezték el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések