A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hajdúszoboszlói átalakítások: plusz munkaerőt vetnek be, hogy tartsák a tervezett határidőt


Ha minden a terv szerint halad, június 15-ig végeznek a munkálatok nagyobb részével. 

A hét elején szemlét tartottak a hajdúszoboszlói Szent István parkban és a Mátyás király sétányon folyó munkálatoknál, melyen Czeglédi Gyula polgármesteren kívül részt vett a megrendelő részéről a városfejlesztési iroda vezetője, a kivitelező projektvezetője és egy műszaki ellenőr is – számolt be Facebook-oldalán a városvezető.

A pénteki bejegyzés szerint a bejáráson megállapították, hogy

egyes területeken jó ütemben folyik a kivitelezés, míg más helyeken további élőmunka bevonására van szükség a tervezett határidő betarthatósága érdekében.

A kivitelező képviselője a poszt szerint arra tett ígéretet, hogy ez év június 15-ig a munkálatok nagyobb részével elkészülnek, és a jelenlegi korlátozásokat a lehetséges mértékig feloldják.

A következő 3 hétben a Fürdő utca és Mátyás király sétány kereszteződésében még jelentősebb forgalomkorlátozásra lehet számítani a kereszteződés kiépítése miatt. Az élménypontokat és a művészeti alkotásokat szeptember 30-ig helyezik ki véglegesen.

A polgármester megértést és türelmet kér a munkálatok miatt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések