A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gálvölgyi János: Hallottam kora tavasszal olyan ostobaságokat, hogy kormányváltó hangulat van. De hol?


A Heti Hetes egykori sztárja sehol nem találkozott kormányváltó hangulattal.

Interjút adott Gálvölgyi János a hvg.hu-nak, ahol a Marshal Fifty nevű, a mai magyar közállapotokról szóló darabjáról kérdezték. 

„Lehetne azt is, hogy az ember csendes apátiával nézi az országot, ahogy mi tettük az előző ötven évben, hogy hát, ez van. Ez a darab nem így tesz, görbetükröt tart az emberek elé. Közben újra túl vagyunk egy választáson. És azt látjuk, hogy visszatértünk abba, amibe az én korosztályom beleszületett. Véget ért a gyűlölködés! Megszűnt az, hogy te fideszes vagy, te MSZP-s, te meg DK-s. Egy párt van, és négyévente szavazunk a Hazafias Népfront valamelyik kiválóságra. De hát, erre van igény! Ezzel nem szabad vitatkozni. Bár azt nem tudom, mert matematikából mindig hülye voltam, hogy akkor ez a kétharmadnak a hány harmada, de az ország nagyobb része. Ők ezt akarják, és jól érzik magukat benne.

Hallottam kora tavasszal olyan ostobaságokat, hogy kormányváltó hangulat van. De hol? Melyik kapu alatt van ez a kormányváltó hangulat? Én nem találkoztam vele”

– fogalmazott a Heti Hetes egykori sztárja.

Gálvölgyi János arról is beszélt: mindig megdöbben, amikor a benzinkúton talál még „olyan napilapot, és egy-két hetilapot (igaz, ezek mindig le vannak takarva), amely nem feltétlenül a kormánypártiakhoz szól”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések