A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fiatal nő okozott balesetet a 42-es főúton, Berettyóújfalu és Földes között


A rendőrségi tényállás szerint egy 25 éves nő személyautóval közlekedett február 11-én 14 óra 30 perc körül a 42-es számú főúton, Földes irányába. 

A sofőr egy kamion előzésébe kezdett, azonban rosszul mérte fel a vele szemben közlekedő gépkocsi távolságát. Hiába fékezett mindkét autó, a balesetet nem tudták elkerülni és összeütköztek. 

A nő által vezetett Toyota az árokba csapódva állt meg, míg az egyébként szabályosan közlekedő Skoda még a kamionnak is nekiütközött érintőlegesen.

A Skodában ülő házaspár súlyos, míg a Toyota vezetője és utasa könnyű sérüléseket szenvedtek. A 25 éves nő gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a felelősségét a baleset okozásáért.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek. A jármű vezetőjének baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések