A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elemző Jakab újraválasztásáról: Egy normálisabban működő pártnál kirúgnák Jakab Pétert


Nagy Attila Tibor szerint „nagyon furcsa az a szervezeti logika, hogy egy súlyos kudarcot szenvedett pártelnököt 71 százalékos többséggel válasszanak újra”.

Egy jól működő, vagy egy normálisabban működő pártnál úgy volna, hogy kirúgják” azt a pártelnököt, aki ilyen kudarcot szenvedett – fogalmazott Jakab Péter újraválasztása kapcsán Nagy Attila Tibor, politikai elemző a Hír TV Napi aktuális című műsorában hétfőn.

Mint az elemző fogalmazott:

nagyon furcsa az a szervezeti logika, hogy egy súlyos kudarcot szenvedett pártelnököt 71 százalékos többséggel válasszanak újra”

Nagy Attila Tibor a műsorvezető közbevetésére felidézte, Vona Gábor idejében több mint egymillió szavazatott kapott a Jobbik, Vona mégis lemondott az elnöki tisztségéről. Ezzel szemben

a Vona Gábor féle 26 fős frakcióból lementek 10 főre. És ehhez képest a Jobbik elnöke maradhat. Nemcsak a párt elnökeként, de még frakcióvezetőként is”.

Az elemző fenti kijelentéseit az alábbi videóban (1 perc 49 másodperctől kezdődően) nézheti vissza:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések