A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dömötör Csaba: Gyurcsány Ferenc átment a bátorságpróbán, Jakab Péter nem


Az államtitkár hiányolta a Jobbik elnökének felszólalását az első ülésnapon.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára napirend előtti felszólalásában adott csattanós választ Z. Kárpát Dánielnek.

„Hol van Jakab Péter? Miért nem szólal fel? Gyurcsány Ferenc tegnap átment a bátorságpróbán, ezek szerint Jakab Péter nem ment át” – mondta Dömötör, majd hozzátette: ezen azért nem lepődik meg, hiszen el kéne számolnia azzal, hogy a választáson elbukott az elmúlt évtizedek legelvtelenebb politikai kezdeményezése.

Jakab Péter pár év alatt leszalámizta, pardon, leparizerezte a saját pártját. Vezetése alatt a Jobbik-frakció a harmadára csökkent
– szögezte le az államtitkár. Megjegyezte: „Önök addig fognak létezni, amíg az új politikai szövetségeseik – hogy a gazda szót ne használjam – megengedik maguknak”.
Nincs annyi deka párizsi, nincs annyi kiló száraztészta, és nincs annyi bőrkabát, ami el tudná azt fedni, hogy azzal az emberrel kötöttek szövetséget, aki majdnem térdre kényszerítette ezt az országot
– fogalmazott Dömötör.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések