A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dodik: Támogatom Orbán közel-keleti bevándorlókkal kapcsolatos álláspontját, mivel „nem lehet biológiailag megerősödni a nem keresztény hit importjával”


A boszniai szerb vezér csodálattal tekint az orbáni politikára.

Milorad Dodik, a legbefolyásosabb boszniai szerb politikai vezető levelet írt Orbán Viktornak – számol be az Index.hr. A szerb vezér kiemelte, hogy támogatja a magyar kormányfő  közel-keleti bevándorlókkal kapcsolatos álláspontját, mivel meglátása szerint „nem lehet biológiailag megerősödni a nem keresztény hit importjával”.

Dodik gratulált Orbán Viktor választási győzelméhez. A boszniai szerb vezető szerint Magyarország felismerte, hogy a nemzet biológiai megújulásának igazi módja a natalitás növelése, nem pedig emberek behívása más területekről, más civilizációkból. Dodik szerint csodálattal tekintenek orbáni politikára, ami azt jelenti, hogy Magyarország csak olyan mértékben támogatja a multilaterális szervezeteket, amennyiben azt a magyar nemzet érdekei engedik. A politikus kiemelte, hogy Orbán miniszterelnöki esküje letételét követően baráti nemzetnek nevezte a szerbeket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések