A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bohár: Így száll hát sírba a balos, „független-objektív” újságírás


Az influencer végigvette többek között Kálmán Olga és Jámbor András útját a médiából a politikába.

„Mi a közös Kálmán Olgában, Jámbor Andrásban, Péterfi Juditban és Simon Andrásban?” – tette fel a kérdést Bohár Dániel, a Megafon véleményvezére közösségi oldalán.

Majd azzal folytatta:

„segítek picit: mindannyian független-objektív újságírónak hazudták magukat, miközben mindig is Gyurcsány Ferenc és a baloldal szekerét tolták és tolják ma is”.

A videó felütésében Bohár leszögezte: „Így száll hát sírba  a balos, »független-objektív« újságírás: Gyurcsány-mosolyok közepette”.

„Kálmán Olga egyetlen vezércsillaga Gyurcsány feltétlen szolgálata volt”

Ezután emlékeztetett arra, hogy nemrég jelentették be, hogy az egykori tévés, Kálmán Olga lesz a DK frakciószóvivője. „Hosszú út vezetett idáig, amely alatt Kálmán Olga egyetlen vezércsillaga Gyurcsány feltétlen szolgálata volt” – húzta alá.

„Előbb a balos vezérhajónál, az ATV-nél, majd a Simicska-féle Hír TV-nél tolta a balos szekeret. És persze mindezt a függetlenség és objektivitás fedőneve alatt” – idézte fel Kálmán Olga karrierjének főbb állomásait az influencer.

„Aztán kibújt a Feri zsákból, és Kálmán Olga előbb a DK főpolgármester-jelöltje volt”. (...) Majd kapott egy „zsíros állást a másik Gyurcsány-báb, Karácsony Gergely hivatalában. Innen pedig egyenes út vezetett a parlamenti bársonyszékbe.

Mostanra pedig hivatalossá vált: szóvivői szerepében Kálmán Olga lesz Gyurcsány Ferenc hivatalos magyar hangja az Országgyűlésben”

  – mutatott rá a riporter.

Bohár Dániel emlékeztetett arra is, hogy Gyurcsány Ferenc „régóta meghitt kapcsolatot ápol a baloldali propagandistákkal”. A videóból az is kiderült, hogy „nemcsak Kálmán Olga az egyetlen balos újságíró, aki Gyurcsány Ferenc kebelén kötött ki.”

„Jámbor András is úgy lett a baloldal képviselője, hogy előtte évekig a balliberális Mérce főszerkesztője volt.

De emlékezhetünk Simon Andrásra és Péterfi Juditra is, akik valódi független-objektívként azt a feladatot kapták, hogy rakják rá a szájkosarat a mindenkit vérig sértő Márki-Zay Péterre  a választási kampányban”

– sorolta a Megafon munkatársa.

„Hiába hazudják hát a balos propagandisták magukat függetlennek és objektívnek, a valóság az, hogy egytől egyig a baloldal és ezzel Gyurcsány Ferenc szekerét tolják” – szögezte le Bohár.

A videót alább tekinthetik meg:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések