Hirdessen itt

Blikk: Olvasónk az 1800-as lángostól hanyatt vágta magát a Ligetben


Ezernyolcért lángos és társai – Hanyatt vágta magát a Ligetben az áraktól, aki ma majálisozni ment ma... de legalább felkészülhetünk a balatoni árakra,- írja elütéssel a címét a Blikk.


Vasárnap május 1., tehát majális, Városliget, szép idő. Meg tömeg. Ezért olvasónk ma ment ki a kislányával és egy másik családdal, hogy egy kis hamisítatlan, ligeti majálishangulatot szívjanak magukba - vezeti fel a Blikk.

Ami biztos, hogy a gyerekek jól érezték magukat, a játszótér, amit a Ligetben építettek, tényleg fantasztikus, igazi, európai színvonalú, és a Liget is nagyon hangulatos - mesélte Anikó.

Május első hétvégéjérre tekintettel több helyszínen is különböző bódékban árusok, vurstlisok települtek ki a Városligetbe.

- Nos, ott már azért látszott, mire készüljünk a nyáron, ha Balcsira megyünk, vagy valami más, felkapottabb helyre nyaralni - folytatta az anyuka, aki egy rövid árlistát küldött szerkesztőségünknek. A játszótér mellett az árak is elég európaiak, nyugat-európaiak voltak a szombati forgatagban:


- Sajtos-tejfölös lángos 1800 forint
- Vattacukor 1000 forint
- Jégkása 2000/3 deci - itt mondjuk, lehet, hogy átvertek, mert ár nem volt kiírva, de két pohár jégkásáért 4000 forintot fizettünk, hirtelen nem is tudtam, hogy át vagyok-e vágva, vagy csak nem szoktam meg a válság-árakat - magyarázta az édesanya, hozzátéve, hogy vissza is kérdezett, hogy mennyi, és mondta az árus, hogy ennyi, balhézni meg nem volt kedve a gyerek miatt...
- Csirkés lepény némi zöldséggel: 3500 forint
- Öt műanyag kiskacsa kihorgászása nyereményért: 1500 forint
- Három dobás a célbadobós vurstliban: 1500 - A nyeremény spinner azonnal szétesett atomjaira, de legalább kicserélték, kapott a gyerek helyette valami kilövős kis játékot.
- Dodzsem: 1000 forint/ igen rövid menet
- Csavart fagyi: kicsi 300, nagy 600, - Ez az egy, ami megérte, mert máshol is annyi körülbelül.
- Limonádé, fél liter, 1000 forint - Inkább málnaszörp volt, mint limonádé.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések