A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Biden népszerűsége a béka segge alatt van


A Demokrata Pártja jó úton halad afelé, hogy novemberben elveszítse az irányítást a Kongresszus legalább egy kamarája felett.

Joe Biden népszerűsége 36%-ra esett vissza, ez a legalacsonyabb az elnöki tisztségében a Reuters/Ipsos kedden elkészült közvélemény-kutatása szerint. Azt írják: a kétnapos országos közvélemény-kutatás szerint az amerikaiak 59%-a helyteleníti Biden munkáját. Általános elfogadottsága hat százalékponttal csökkent a múlt heti 42%-hoz képest. Biden támogatottsága augusztus óta 50% alatt van, így

a Demokrata Pártja jó úton halad afelé, hogy novemberben elveszítse az irányítást a Kongresszus legalább egy kamarája felett.

Biden támogatottsága saját pártján belül is 72%-ra esett az előző heti 76%-ról, a republikánusok mindössze 10%-a támogatja hivatali munkáját. A Reuters/Ipsos közvélemény-kutatását online végezték az Egyesült Államok egész területén – olvasható a cikkben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések