A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Békeidőben drag queen volt, most koporsókat készít az ukrán katona


Ukrajna hivatalos Facebook-oldala, az ukrán külügyminisztérium által működtetett Ukraine UA rendszeresen tudósít a háború történéseiről.


Itt osztották meg Arthur történetét, aki civilben biológus és egyetemi tanár, mellette hobbiméhész, gazdálkodó, ács és önkéntes erdész. Valamint drag queen, nőimitátor. Arthur azonban most katona, aki egymaga több mint 100 koporsót készített, hogy a bucsai tömeggyilkosság áldozatait el tudják temetni.

A friss képeket a hongkongi fotós, Laurel Chor készítette, aki a Twitteren mesélt Arthurról. A férfi békeidőben nappal méhészkedik, 120 kaptárt nevel, éjszaka pedig drag queen Aura néven.

Amikor februárban kitört a háború, önkéntes katonának állt. A gazdaságát is saját kezűleg építette fel, most pedig ácsmesterségbeli tudását a koporsók készítésére használta. A nyíltan homoszexuális litván parlamenti képviselő, Tomas Vytautas Raskevičius a Facebookon az ukrán nemzeti zászló színeire utalva azt írta Arthur történetéhez, hogy „a kék és a sárga is a szivárvány része”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések