A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az oroszok megint porrá löttek egy több 100 milliárdos amerikai és európai fegyverszállítmányt


Oroszország azt állítja, hogy egy amerikai és európai fegyverszállítmányt semmisítettek meg a lengyel határnál. A kérdésünk csak annyi, hogy ez a fegyverszállítmány kinek az adójából lett megvásárolva?


A Sky News arról számolt be, hogy Oroszország azt állítja, megsemmisített egy amerikai és európai fegyverszállítmányt, nem messze a lengyel határtól. Közlésük szerint egy rakétacsapást mértek Lviv régióban a fegyverszállítmányra, nem messze a lengyel határtól.

A Sky News megjegyezte, egyelőre nem sikerült függetlenül ellenőrizni Oroszország bejelentését, ezért érdemes fenntartásokkal kezelni azt.

A Kreml ezenfelül megerősítette, hogy a mariupoli Azovsztal acélműben rekedt, jelentésük szerint több mint 250 ukrán katonát is kimenekítették, miután az ukrán védők megadták magukat és letették a fegyvert.

Jelentésük szerint a kimenekített katonák közül 51 ember súlyos sérülést szenvedett, akiket orvosi ellátásra kórházba szállítottak. Oroszország legfrissebb jelentése, miszerint fegyverszállítmányt semmisítettek meg, nem meglepő, hiszen Putyin már több alkalommal is sérelmezte, hogy a Nyugat folyamatosan fegyvereket küld az ukrán erőknek, hogy megvédhessék magukat az orosz erőkkel szemben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések