A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy tengeralattjáró “Caliber” csapást mért ukrajnai célpontokra: 1500 kilométerről tűpontossággal


A védelmi minisztérium bejelentette, hogy két “Caliber”-et indítottak egy tengeralattjáróról a Fekete-tengeren Ukrajnában. Ez azt jelenti, hogy az oroszok lassan kezdik elővenni a modernebb fegyverzetüket. Ezeknek a fegyvereknek a modernségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a magyar határtól 60 kilométerre eső vasúti csomópont elektromos állomását tűpontossággal lőtték szét a Fekete tengerről, ami közel 1500 kilométert jelent.


Egy orosz tengeralattjáró legénysége a Fekete-tengeren két Kalibr rakétát lőtt ki ukrajnai célpontokra. Erről május 4-én, szerdán számoltak be újságíróknak az orosz védelmi minisztériumban.


A csapást az Ukrán Fegyveres Erők (AFU) katonai infrastruktúrájára mérték, amint azt meghatározták.

Egyéb részleteket nem közölnek.

Április végén a Honvédelmi Minisztérium arról számolt be , hogy az orosz hadsereg Kalibr rakétacsapásokat hajtott végre Ukrajna vasúti infrastruktúrájára. 

A támadás következtében a Fastov, Krasnoselka és Polonnoye vasúti csomópontok közelében lévő elektromos alállomások megsemmisültek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések