A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Anya és edző fia együtt árulták az illegális szereket


A 26 éves személyi edző és édesanyja tiltott teljesítményfokozó szereket árult.


A XIII. kerületi rendőrök május 20-án kutatást tartottak egy edzőteremben, mivel felmerült a gyanú, hogy az egyik ott dolgozó személyi edző tiltott teljesítményfokozó szereket árul. A 26 éves férfi öltözőszekrényéből illegális teljesítményfokozó szereket és fecskendőket foglaltak le a rendőrök - írta a police.hu.

A nyomozók az edző józsefvárosi tartózkodási helyét is átkutatták, ahol szintén fecskendőket, injekciós tűket, ampullákat és tablettákat foglaltak le.

A gyanú szerint a férfit édesanyja segítette azzal, hogy a megrendelt szereket átadta a vásárlók részére. A XIII. kerületi rendőrök május 20-án délután egy átadás közben tetten is érték az 55 éves nőt zuglói lakásánál, ahol nagy mennyiségű teljesítményfokozó tablettát, fecskendőket, injekciós tűket és pénzt foglaltak le.

A nyomozók az anyát és fiát a XIII. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol még aznap üzletszerűen és bűnszövetségben elkövetett teljesítményfokozó szerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Nem tettek vallomást, szabadlábon védekeznek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések