A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Agresszív barátjával együtt tűnt el Molnár Beáta, tragédia történhetett


A rendőrség nagy erőkkel keresi a 30 éves Beátát, aki korábban a bántalmazás miatt elítélt barátjával együtt tűnt el a napokban.


Múlt szombat este óta nem adott életjelet magáról a Kolozsváron élő, marosvásárhelyi származású magyar nő, Molnár Beáta - számolt be róla a Maszol a Ziar de Cluj cikke alapján. 

A hírportál szerint a 30 éves nő annak a Boné Ferencnek a párja, aki két évvel ezelőtt brutálisan megverte akkori partnerét. 

A férfit tavaly - miután volt élettársa és több más nő is arról vallott, hogy a férfi megverte őket - a kolozsvári bíróság 90 nap közmunkára ítélte. Továbbá kötelezték, hogy pszichológiai tanácsadáson vegyen részt.

A bántalmazást követően a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem menesztette tanári állásából Bonét, és óráinak egy részét Molnár Beáta vette át doktoranduszként.

A páros múlt szombaton indult el kirándulni a Kolozs megyei rekiceli vízeséshez, azóta azonban nem találják őket, így a lakosság segítségét kéri a román rendőrség.

A Cluj24 szerint Beáta szombaton még készített egy képet Havasrekettyén, tehát megérkeztek a célállomásukra, de azóta semmit sem lehet tudni róluk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések