A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A parlament legtompább kése, Fekete-Győr ismét házhoz ment a pofonért


A focista Fekete-Győr András lenne az a játékos, aki rendszeresen elfelejti, melyik kapura támadnak éppen, és pechére mindig a saját csapatának lőne (ön)gólt - írja a 888.hu.

„A focista Fekete-Győr András lenne az a játékos, aki rendszeresen elfelejti, melyik kapura támadnak éppen, és pechére mindig a saját csapatának lőne (ön)gólt. Úgy tűnik, alkatilag képtelen arra, hogy bármilyen megszólalásával vagy cselekedetével ne az ellenfelei – a kormánypártok, vagy például az előválasztás során a baloldali riválisai – malmára hajtsa a vizet. Legutóbb az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban osztotta meg magvas gondolatait, amelyre a »kicsit« magasabb szellemi fordulatszámon pörgő Orbán Balázs csapott le.

2022. május 16-án délután Fekete-György András egy képernyőfotót osztott meg a Facebook oldalán két Telex szalagcímről – igen, a Momentumnál ebben merül ki a képviselői tevékenység és a szellemi teljesítmény.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések