A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A koronavírus adott ötletet, de mindhárom gyanúsított ráfázott


Debreceni mintavételi pontra mentek lopni.


Lopás megalapozott gyanújával folytat büntetőeljárást a rendőrség azzal a 46 éves debreceni férfival szemben, aki két olasszal feltörhetett egy Covid-mintavételi pontot a cívisvárosban.

Az erről szóló május 23-i közleményben emlékeztettek, a bűneset tavaly októberben történt, a tettesek pénzkazettát vittek el a Péterfia utcáról. A nyomozók még akkor felderítették, hogy a bűncselekményt hárman követhették el. A gyanú szerint a bűncselekmény végrehajtásában mindenkinek megvolt a szerepe. A debreceni gyanúsított autót biztosított, amelyet az egyik olasz vezetett, a másik pedig feltörte a mintavételi pont ajtaját, és eltette a pénzkazettát.

A magyar férfit és az 56 éves sofőrt már novemberben sikerült elfogni (utóbbit le is tartóztatták). A harmadik gyanúsított elhagyta az országot, de idén májusban idézésére megjelent a rendőrségen, ahol részletes beismerő vallomást tett. A nyomozóhatóság A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást velük szemben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések