Hirdessen itt

Vásárhelyi Mariska: A lakosság közel harmada funkcionális analfabéta


Ezek ott folytatják, ahol abbahagyták. Ezt írja a magyargyűlölő kretén szutyok... 


„Azért ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a parlamenti választással egy időben tartott népszavazás értelmetlen, abszurd, manipulatív kérdéseire 3.7-3.8 millió állampolgár adott a kormány elvárásainak megfelelő választ, és hajszálhíján érvényes lett ez az aljas, gyűlöletkeltő népszavazásnak nevezett propagandacélú voksolás.

Egy olyan országban, amelyben a lakosság közel harmada funkcionális analfabéta, vagyis ismeri a betűket, szótagolva esetleg el is tudja olvasni a szöveget, amit elé tesznek, de a legegyszerűbb szövegeket sem tudja értelmezni és képtelen egy csekk vagy egy nyomtatvány kitöltésére. Ahol a lakosság 17 százaléka nem végezte el az általános iskolát, további 20 százalékának pedig csak elemi iskolai végzettsége van, ami az esetek döntő többségében egyet jelent a funkcionális analfabétizmussal. És ahol a fidesz kormánynak köszönhetően 18 évről 16 évre szállították le az iskolakötelezettség korhatárát, hogy a leszakadásra ítéltek közül minél többen, minél hamarabb essenek ki az oktatási rendszerből.

A kormány pontosan tudta, hogy a lakosság legalább egyharmada el sem tudja rendesen olvasni a bonyolult és a valósággal semmiféle kapcsolatban nem lévő kérdéseket és további 20-30 százalékuk ha el tudja is olvasni, egy szót sem ért a kérdésekből, amelyek teljesen tudatosan úgy voltak megfogalmazva, hogy még aki meg akarja érteni az is összezavarodjon. Kiváltképp mivel a homofób, a pedofíliát a homoszexualitással tudatosan összemosó kormánypropaganda elindulása előtt, az emberek soha nem találkoztak azokkal a problémákkal, amelyeket a népszavazás sugalmazott.

Nem tudják, hogy mi az a nemi átalakító műtét, a szexuális irányultság, a szexuális médiatartalom, viszont mind a mai napig a legkisebb településeken is minden lámpaoszlopon olvashatják, hogy »védjük meg gyermekeinket«. És hát tényleg, védjük meg a gyermekinket! Ki ne értene ezzel egyet? Mert ezt viszont majdnem mindenki el tudja olvasni. Ez a népszavazás ugyanolyan aljas manipuláció volt, mint az ellenzék háborúpártiságának sulykolása. És amint az szavazóköri beszámolókból is kiderült, a választók jelentős részét nem is érdekelte a kérdések tartalma, csak Orbán Viktor elvárásának megfelelően akart voksolni. És csaknem 4 millió magyar kötelességtudóan válaszolt is erre az elmebajra.

Az egész népszavazási kampány az emberek tudatlanságára, kiszolgáltatottságára, gyermekeik féltésére, nem létező veszélyektől való megóvására volt felépítve. Mérhetetlenül aljas és undorító játszma volt, amelybe a felnőtt lakosság majdnem felét belerángatták.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések