A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Továbbra is nagy számban érkeznek az illegális bevándorlók a határainkhoz


A Police.hu jelentése szerint a rendőrök március 25-én összesen 326 határsértőt tartóztattak fel, és 133 főt akadályoztak meg az illegális belépésben.


A migránsok ellenőrzésük során afgán, szír, szomáliai, algériai, pakisztáni, jemeni, palesztin, egyiptomi és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni. A rendőrök visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A tegnapi nap folyamán 11 esetben összesen 133 főt akadályoztak meg a rendőrök a hazánk területére történő illegális belépésben. Bács-Kiskun megyében hat esetben 94 személyt, míg Csongrád-Csanád megyében öt esetben 39 főt. Embercsempészés miatt három ember ellen, közokirat-hamisítás miatt négy fő ellen indult büntetőeljárás – írja a magyar rendőrség oldala.

  • A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 14 esetben összesen 106 határsértőt tartóztattak fel Katymár, Kecskemét, Csikéria, Bátmonostor, Balotaszállás, Dávod, Dunafalva, Kelebia és Hercegszántó közigazgatási területén.
  • Csongrád-Csanád megyében a járőrök 23 esetben összesen 201 határsértőt tartóztattak fel Mórahalom, Ruzsa, Domaszék, Pusztamérges, Szatymaz, Öttömös, Röszke, Ásotthalom és Szeged közigazgatási területén.
  • Pest megyében Inárcs külterületén 11, Veszprém megyében Tüskevár közigazgatási területén nyolc illegális bevándorlót tartóztattak fel a járőrök.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések