A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Padokat loptak a létavértesi temetőből


A tettes személye egyelőre nem ismert.

– Nem gondoltuk a kollégáimmal, hogy a köztemetőt mint a gyász és a kegyelet helyét valaki bármikor is meggyalázhatja. Sajnos bekövetkezett – írta a város honlapján közzétett közleményében Menyhárt Károly polgármester. A településen még az április 9–10-i hétvégén a köztemető területéről két köztéri öntöttvas padot loptak el ismeretlenek a padlábak betongyámjaival együtt.

A tettesről azóta sem tudnak semmit.

Az önkormányzat a lakosság segítségét kéri, így akinek információja van a padok hollétéről, az elkövető személyéről vagy arról, hogy azon a hétvégén milyen kisteherautó, illetve furgon járt a temető környékén, az értesítse az önkormányzatot. Ezt név nélkül megtehetik egy levél bedobásával a hivatalban, a földszinten kihelyezett urnába, vagy postai úton. A polgármester azt írta, hogy a két pad nem egy időben tűnt el, hanem egymást követően, ezért a város vezetősége attól tart, a lopásoknak további folytatása várható.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések