A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyomozókutya csípte nyakon a borsodi szerszámtolvajokat


Egy felújítás alatt álló abaújvári házból vittek el a tolvajok különféle szerszámgépeket. A bejelentést követően a rendőrök Shelbi nyomozókutya támogatásával rövid idő alatt elfogták az elkövetőket.


Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Encsi Rendőrkapitányság Gönci Rendőrőrse egy 27 éves és egy 25 éves abaújvári férfival szemben. A gyanúsítottak 2022. április 27-ét megelőzően betörtek egy abaújvári ingatlan területére, ahol különféle szerszámgépeket vittek el, majd egymillió forint összértékben.

A bejelentést követően a helyszíni szemle adatai, és Toronyay Ákos r. főtörzszászlós Shelbi nevű a rendőrkutyájának csalhatatlan szimata alapján a nyomozók pár órán belül felkutatták, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható testvérpárt.

Az eljárás eredményeként a rendőrök az eltulajdonított alkalmatosságokat visszaadták jogos tulajdonosának - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések