A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lefejezte a pornósztárt egy pornófilmforgatáson egy bankár Olaszországban


Carol Maltesi ismert pornósztár volt Olaszországban, Charlotte Angie néven. A feldarabolt holttestét Lombardiában találták meg, egy zsákban. Halála (és bizonyos értelemben nyilván az élete) egészen borzalmas volt.


Ahogy arról a Corriere della Sera alapján a Nice Matin beszámolt, egy túrázó találta meg a pornósztár maradványait az olasz város, Brescia mellett. Márciusban tűnt el Carol Maltesi (volt egy 5 éves kisfia is), keresték, végül a tetoválásairól azonosították.

Amikor a rendőrség felhívást tett közzé, hogy azonosítsák a feldarabolt holttestet, a nő szomszédja teljesen magától bement a rendőrségre. Egy 43 éves bankárról van szó, aki egy idő után elmondta, hogy ő ölte meg a gyilkost.

Azt mondta a férfi, hogy erőszakos pornófilmforgatáson vett részt - banktisztviselői munkája mellett ez a hobbija - , és (ahogy fogalmazott), maga sem tudja, mi történt vele, miért ölte meg a pornószínésznőt.

Majd részletezte, mit tett. Borzalmas dolgokat.

Először egy nejlonzacskót húzott a nő fejére, fojtogatni kezdte, majd egy kalapáccsal a meztelen nő testét ütötte. Ahogy rendőrségi vallomásában fogalmazott, vigyázott arra, hogy nehogy túl erősen üsse a nőt a kalapáccsal. Majd - vallomása szerint nem érti, miért - amikor a nő fejéhez ért, akkor már erősen ütött, és gyakorlatilag szétverte a fejét. Ezután elvágta a torkát. Majd lefejezte. Végül feldarabolta és egy zsákba tette.

Miután megkínozta és meggyilkolta a nőt, kifizette a lakbért helyette és a nő feltételezett stílusában válaszolgatott is heteken át a nő sms-eire. Az egyelőre nem derült ki, hogy a forgatáson hányan voltak jelen (egy operatőr nyilvánvalóan), és miért nem szólt(ak) a rendőrségnek.

Az olasz bankárt letartóztatták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések