A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két kislányt bántalmazott szexuálisan egy férfi Miskolc-Tapolcán - Tanúkat keres a rendőrség!


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság várja egy házaspár jelentkezését. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 29 éves férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2021. október 2-án délelőtt két kiskorú lány ismerősét vitte el a Miskolc-Tapolca, Iglói út környékére, ahol a lányokat bántalmazta, majd egyiküket szexuális cselekmény elvégzésére kényszerítette.

Ezen időszakot követően az Iglói úton sétált egy nagy testű, világos színű kutyát sétáltató, középkorú pár, akik megállították az éppen akkor szolgálati gépkocsival mellettük elhaladó rendőröket és jelezték számukra, hogy egy sötét színű, nagy sebességgel haladó autó majdnem elgázolta őket. A házaspárhoz – a közúti veszélyeztetést megelőzően – az egyik bántalmazott lány is odament segítséget kérni az erőszakoskodó férfi alkalmi ismerősük miatt, aki az autót vezette.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a házaspárt, hogy jelentkezzen, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon vagy munkaidőben a 06-46/514-500/25-34 melléket, illetve a baffynekk@borsod.police.hu  címre is írhat. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es - díjmentes - központi segélyhívó szám.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések