A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kerpel-Fronius Gábor magából kikelve ordibált a Pesti TV stábjával


Úgy tűnik, a baloldali politikusok még nem tették túl magukat a választási vereségen.

A Pesti Srácok portál is beszámolt a Fővárosi Közgyűlés szerdai üléséről. Mint az a tudósításukból kiderült, a mikrofonjuk elé „nagyrészt feszengő, kötözködő, sértődött és ordítozó baloldali politikusok kerültek”.

Kerpel-Fronius a jobboldali médiát hibáztatta a baloldal vereségéért 

A momentumos Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettestől azt szerették volna megtudni, mit gondol a parlamenti mandátumok körüli „momentumos színjátékról”,

ám valódi válasz helyett Kerpel-Fronius ordítani kezdett,

a baloldal hatalmas vereségével pedig a Pesti TV-t és a jobboldali orgánumokat vádolta meg, mert szerinte miattuk nem jutottak el az emberekhez.

Karácsony és Gy. Németh is menekült a kérdések elől

A Pesti Srácok a beszámolóban kitért arra is, hogy Gy. Németh Erzsébet leköszönő főpolgármester-helyettes „menekült a kérdések elől”.

De Karácsony Gergely főpolgármester sem akart arra a kérdésre válaszolni, hogy párttársa, a párbeszédes szélsőbaloldali Jámbor András vajon hogyan jelenthette ki, hogy azért akar jegyző lenni az Országgyűlésben, mert „baromi sok” pénzt lehet vele keresni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések