A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jámbor Amdrás jámborra vette a figurát és elismerte hogy a fideszesek okosabbak náluk


„Hogyha megszüntetik a rezsicsökkentést, az azt fogja jelenteni, hogy tízezrek kerülnek az utcára pillanatok alatt, mert olyan energiaárak lesznek, amiket nem tudnak majd fizetni” – mondta a baloldali politikus.


A Jelen interjút készített Jámbor András megválasztott képviselővel.

A baloldali politikus a választási eredmény kapcsán elmondta: „Okosabbak nálunk a fideszesek, több nemzetközi szakirodalmat olvasnak, jobban behozzák azokat a tudásokat, amik a világban keletkeznek a magyar politikába, sokkal nagyobb kitekintésük van.”

Jámbor úgy véli, hogy „nem Jobbik szavazók és nem MSZP, DK szavazók nem mentek el, hanem különböző társadalmi csoportok tagjai maradtak otthon. Különböző társadalmi csoportok tagjai szavaztak át a Fideszre” – hangsúlyozta. Megoldásként azt javasolta, hogy „azt kell megkeresni, hogy melyek azok a társadalmi csoportok, amelyek azt mondták, hogy nem kíváncsiak ránk ezen a választáson. És mi az, amit nem tudtunk nekik elmondani, és mi az, amivel tudjuk őket úgy képviselni a következő négy évben, hogy visszaszerezzük a szavazatukat.”

Kiemelte: „Az, hogy együttműködünk, az csak a minimum projekt, a győzelemhez ennél több kell.”

A parlamenti jelenlétet illetően kifejtette, „hogyha megszüntetik a rezsicsökkentést, az azt fogja jelenteni, hogy tízezrek kerülnek az utcára pillanatok alatt, mert olyan energiaárak lesznek, amiket nem tudnak majd fizetni. És mi arról vitázunk, hogy ki milyen bizottságba ül vagy nem ül be. Ami nyilván fontos, de vannak olyan dolgok, amik az emberek mindennapi életét befolyásolják. Ha egy hónapot eltöltünk azzal, hogy beülünk-e a bizottságba, vagy sem, akkor a még meglévő hitelességi tőkénket játsszuk el” – fogalmazott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések