Hirdessen itt

Idén sem vonulhatnak a homoszexuálisok az Andrássy úton


A parlamentbe végül hat képviselővel bejutó Mi Hazánk Mozgalom ezúttal is gondoskodott arról, hogy ne vonulhasson hagyományos fő helyszínén, a budapesti Andrássy úton a Pride.


A Mi Hazánk Mozgalom álláspontja továbbra is egyértelmű: változatlanul az idén július 23-ára tervezett Pride-felvonulás tiltását szorgalmazzák. Éppen ezért idén is igyekeztek tenni azért, hogy ellehetetlenítsék az LMBTQ-szervezet hagyományos júliusi rendezvényét.

Ennek érdekében a Mi Hazánk Mozgalom ezúttal is előre lefoglalta a rendőrségnél a helyszíneket, ahol a Pride szokott felvonulni Budapesten. Többek között az Andrássy úton.

Idén is sikeres volt a július 23-ára már januárban meghirdetett LMBTQP-propagandafelvonulás tavalyihoz hasonló beelőzése és kiszorítása az Andrássy útról és számos szimbolikus közterületről, miután több helyszínre bejelentést tettünk az első lehetséges pillanatban, szombaton 0 óra 0 perckor, a BRFK pedig elismerte elsőségünket, így más időpontban vagy helyszínen vonulhatnak csak a deviánsok – írta közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.
 
A Mi Hazánk Mozgalom hasonló módszerrel már tavaly is ki tudta szorítani felvonulásainak legszimbolikusabb helyszíneiről, az Andrássy út, Bajcsy-Zsilinszky út és Deák tér útvonalról a Pride-ot.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések