A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felfüggesztett szabadságvesztés várhat a Nagylócnál ittasan árokba hajtó sofőrre


A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 25 éves nagylóci férfival szemben, aki ittas állapotban balesetet okozott, melyben utasa és ő maga is megsérült. 

Január 24-én este a férfi és barátja Hollókő irányából autóztak Nagylóc irányába. A sofőr a vezetés előtt 6-7 üveg sört ivott meg egy kocsmában, ittassága miatt egy kanyarban lesodródott az útpadkára, ahonnan a járművet visszakormányozta ugyan, ám az a menetiránnyal szembeni forgalmi sávon keresztül az útról lehajtott, nekiütközött egy villanyoszlopnak, végül az árokba borult.

A balesetben a vádlott súlyos, míg barátja könnyebb sérüléseket szenvedett, a járműben és a villanyoszlopban is kár keletkezett.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség a férfival szemben ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat, melyben felfüggesztett szabadságvesztés és járművezetéstől eltiltás kiszabására, valamint arra tett indítványt, hogy az eljárás során keletkezett 15 ezer forint bűnügyi költséget is a vádlott fizesse meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések