A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Érmet akasztott Szilágyi Áron nyakába a Hajdú-Bihar megyei közgyűlés elnöke


A napokban rendezték a Legendák gáláját Budapesten.


Az április 24-i rendezvényen a magyar ökölvívás bajnokait ünnepelték. Mások mellett jelen volt  Erdei Zsolt (Madár), Kovács Kokó István és Gedó György is.

Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke ezúttal a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökségi tagjaként vett részt az eseményen, melyen más magyar sikersportágak legjobbjaival együtt ünnepelték a lassan százéves magyar ökölvívást. A meghívottak között szerepelt pl. az olimpiai aranyérmes birkózólegenda, Növényi Norbert, a háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó, Szilágyi Áron, és a 2000-es években háromszoros olimpiai bajnoki címet nyerő vízilabdacsapat is.


Szilágyi Áront és a pólósokat egy különleges, „a Magyar Ökölvívó Társadalom sportpályafutása legmagasabb szintű elismerése” felirattal ellátott hatalmas serleggel méltatták. Mellettük a 2003-ban elhunyt ökölvívóikon Papp László fia, ifjabb Papp László is átvehetett egy méretes kupát édesapja emlékének tiszteletére.

Kovács Kokó István, a FIBA főtitkára a Legendák díját az olimpiai bajnok Gedó Györgynek nyújtotta át.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések